| Autor | Zpráva |
|---|---|
| Anonymní | # Zasláno: 11 Čen 2008 15:44 Citát Čau předevčírem táta surfoval po netu a najednou mu Avast nahlásil trojana tak ho zavřel do truhly. Zapnul jsem počítač všechno bylo hrozně zpomalený a vylítla na mně hláška od Avastu na trojana tak jsem dal smazat, najednou mi zmizelo pozadí a vypnuly se auttomatický aktualizace. Taxem je zase zapnul a projel počítač \\\"SUPERAntiSpyware Free Edition\\\" něco to našlo něco to dalo pryč, ale ty auktualizace se po každým rebootu zase vypnuly. Taxem comp chtěl projet ad adwarem, ale ve 3/4 se seknul a nejel dál bylo to v nějaký složce s divix kodekama myslím. Chtěl jsem teda znova zapnout ty auktualizace ale už to nešlo a napsalo mi to to co vidíte na screenu, ale tam to ukazuje že je všechno Ok. Když kliknu pravým a dám vlastnosti objeví se mi to co je na screenu. Potřeboval bych nějakou radu jak se tohohle škůdce zbavit a hlavně jak opravit ty aktualizace a plochu. Děkuju moc |
| Anonymní | # Zasláno: 11 Čen 2008 15:51 Citát PS: Tady je ten screen http://www.exsi.wz.cz/scr.JPG a navíc mi nefungují některé stránky v FF. |
| Anonymní | # Zasláno: 16 Čec 2008 21:21 Citát Ahoj,poradíte někdo,jak se zbavit Malware-genu? Lítá mi v pc už čtvrtý den a nemůžu ho dostat žádným dostupným antivirovým programem!! Mám nainstalovaný Avast system.Díky Alča |

2221 Kč
1999 Kč (10%)

1944 Kč
1750 Kč (10%)

1800 Kč
1620 Kč (10%)