Jste zde: Home » Fórum  » Antiviry obecná diskuse  »  Jak chranit pc bez antiviru?

Nové téma | Registrace

Návrat zpět na: Fórum  » Antiviry obecná diskuse  »  Jak chranit pc bez antiviru?
AutorZpráva
bluenite

# Zasláno: 25 Led 2009 14:04
Citát

Vsude se pise o potrebe pouzivat antivir/antispyware/firewall proti haveti z netu a vsem moznym hrozbam. Vime, ze nejlepsi ochrana je nechodit na \\\"spatna\\\" mista, nespoustet nezname emaily, atd. To je, jakoby clovek uz nemel vyjit na ulici, nebo ho tam prejede auto.
Hledam zpusob jak zbytecne nezatezovat pamet programy na pozadi. Vyzkousel jsem vice moznosti, od NortonAntiviru, NOD32, AVG a jine. Kazdy z nich vynika necim jinym, nicmene zabira v pameti nemalou cast a spomaluje system, ktery potrebuji kvuli necemu jinemu. Avast obsadil 300mega, minimalne NOD - 60.
Umi se nekdo k tomu vecne vyjadrit jak se to da vyresit?
diky za podnety a zkusenosti
Petr
Anonymní

# Zasláno: 26 Led 2009 07:59
Citát

Bez antiviru se lze dnes těžko obejít. To, že žerou paměť, je jasné, nějak pracovat musí a bez paměti to nejde :))
Souhlasím s tím, že by člověk neměl zbytečně strkat nos na potenciálně nebezpečné stránky a neotvírat každý email, ve kterém mu nějaká dobrá duše nabízí viagru nebo prodloužení jeho mužné okrasy. Ale tohle není řešení, ledajakou potvoru schytáte odkudkoliv, výrobci potvor jsou velmi šikovní.
Takže určitě antivir, nebo lépe komplexní řešení. Pokud máte v kompu málo paměti, určitě si přikupte, stojí to dnes pár kaček. Já osobně doporučím ESET NOD32 Antivirus nebo ESET Smart Security.
Anonymní

# Zasláno: 11 Bře 2009 07:28
Citát

Bez antiviru jde fungovat, sám jsem si to jeden rok vyzkoušel. Jde o to chodit jenom na známé stránky a mail používat jen na důležité věci(ne různé srandičky atd.), trochu kázně nestahoat vše co bliká .. :)
Anonymní

# Zasláno: 12 Bře 2009 23:43
Citát

A máte jistotu, že už někdo ve Vašem PC neřádí? Dnešní breberky na sebe moc neupozorňují a potichoučku kradou data nebo zneužívají výkon Vašeho PC apod.
Anonymní

# Zasláno: 15 Čen 2009 15:02
Citát

hladam radu ale neviem kde tak skusam tu :-)) ak mate niekto potrebne vedomosti aj naladu odpovedat tak vopred dakujem.
Nie som nijaka odbornicka na problematiku antivirovej ochrany a stala sa mi taka vec, ze som pre jedneho klienta upravovala web a uploadovala som ho cez total commander na server. Po par dnoch sa zacal web spravat divne a ukazalo sa ze je zavireny. U mna bol subor ok ale spravca servera vyhlasil ze boli hacnkute pristupove udaje a ze nejaka tretria osoba z opacneho konca sveta zaniesla do webu virus (pristup cez hacknute pristupove udaje) = moja vina (a vraj dovod je total commander).
Mne sa tento pristup nezda OK, lebo vyhlasuje ze on ma server 100% zabezpeceny - nie je mi jasne, ako ale mohla jeho antivirova ochrana dopustit upload suboru s virusom.
Zial ako som spominala nie som na toto nijaky fachman ale v zivote sa mi nestalo nieco podobne - zial neviem sa teraz branit a ani som si nie ista ze ako k tomu mohlo dojst a teda kde sa skutocne stala chyba.
Takze prosim vas o vysvetlenie.
Anonymní

# Zasláno: 21 Čen 2009 22:31
Citát

ahojte mam dotaz myslite ze spyware terminatore je dobry antivir?nebo muzete doporucit i neco lepsiho??to vite viry sou strasny mrchy:-)moc diky
Anonymní

# Zasláno: 4 Bře 2011 03:15
Citát

Zdravim viete mi poradit stiahol som jeden crack a po spusteni mi hned restartovalo pc. potom zacalo nacitavat a az sa dostalo k citaniu Cdroom tak sa pod cdroomkov urobila ciarka ktora blika a koniec nic viac. snazil som sa preinstalovat windows ale pc vobec nereaguje. Mam fuul antivir NOD32 a vir presiel. ak by ste mi vedeli pomoct napiste mi na moj email aaajven@azet.sk
Dakujem

Poslat odpověď
Vaše odpověď   

Amenit s.r.o.
Žerotínova 11
Nový Jičín
IČ: 25816888
DIČ:CZ25816888

+420 222 360 250
+420 556 706 203

Kontaktní formulař Kontaktní formulář

Máme v nabídce 41 druhů Zboží.