| Autor | Zpráva |
|---|---|
| Anonymní | # Zasláno: 30 Pro 2007 12:29 Citát Chtěla bych vymazat z počítače Norton, který tam byl nainstalován už při koupi a nevím jak. Je to v aj tak si s tím nevím rady...Nemáte s tím někdo zkušenosti???Díky |
| Anonymní | # Zasláno: 31 Pro 2007 08:23 Citát Konkrétní zkušenosti nemám, ale všechny programy se dají ve Windows odstranit přes Start menu - Ovládací panely - Přidat a odstranit programy. Většina programů má také možnost odinstalovat ve svém adresáři, takže bych hledal opět v nabídce Start menu položku Norton Symantec (nebo možná jenom Symantec) a uvnitř položku Uninstall |
| Anonymní | # Zasláno: 16 Led 2008 20:15 Citát Mám podobný problém a kupodivu, i přesto že jsem Norton už snad vymazal ze všech zákoutí Windows pořád tam zmetek je. No musí být jelikož mi například při officech vyskakuje hlaška, že bych si měl vymazat, nebo reinstalovat Norton...Ten Norton je horší jak virus |
| twin1 | # Zasláno: 26 Úno 2008 18:29 Citát Kdysi jsem s odinstalováním Nortona bojovala 2 měsíce, vyřešil to až formát disku (padaroxně Norton byl napaden neznámým virem, který byl posléze diagnostikován). Můj MB bohužel nemá možnost přepnutí na boot ze Slave, čímž by se původní zaváděcí sekvence přepsala a Norton se pak dal vymýtit. |
| Anonymní | # Zasláno: 16 Bře 2008 10:42 Citát Nainstalujte program ze Stahuj.cz) Norton remowal-Tool, otevřete a je to |
| Anonymní | # Zasláno: 20 Bře 2008 01:51 Citát Ano je to tak. Některé instalace Nortonu jsou v notebooku v zabudované v balíčku výrobce tak že bohužel nejde odinstalovat. Pomůže utilitka, prográmek který se dá stáhnout z free download serverů. Ale také ze přímo ze serveru výrobce nortonu spol symantec www.symantec.com |
| Anonymní | # Zasláno: 4 Kvě 2009 15:52 Citát Jééé, konečně jsem na těchto stránkách narazila na radu :-) Taky se toho Nortonu chci zbavit ... a vono ne a ne :-( |
| Anonymní | # Zasláno: 9 Srp 2009 22:45 Citát Nortooooooooon to nejhorší co znám,nemůžu na icq,nemám bear share,nefachá facebook!!!Za vše může Norton! |

2221 Kč
1999 Kč (10%)

1944 Kč
1750 Kč (10%)

1800 Kč
1620 Kč (10%)