| Autor | Zpráva |
|---|---|
| Anonymní | # Zasláno: 21 Dub 2007 18:59 Citát Dobrý den, koupil jsem si Norton Internet Security 2007, na počítači jsem již měl zkušební verzi a tak jsem zadal Product key, aktivace proběhla úspěšně, ale zasekla se aktualizace, takže jsem Norton odstranil pomocí Removal tool a zkusil nainstalovat, ale pokoždé dojde k chybě, ať instaluji z cd, nebo z disku. Buď nedoběhne instalace, nebo se nepodaří aktivace. Co s tím, je potřeba mít spuštěnou některou speciální službu windows, některé jsem zakázal? Děkuji Lukáš Týnovský |
| Anonymní | # Zasláno: 30 Lis 2007 22:50 Citát odinstaluj, restartuj a pak dej START - SPUSTIT- napiš REGEDIT, otevřou se ti registry a tam postupně vymaž všechny klíče pro northon. !!!!!!!! pořádně čti co mažeš ať si něco neodpálíš |
| Anonymní | # Zasláno: 2 Úno 2008 15:00 Citát vystipat nortona z pc je ukol temer nadlidskej. zadna normalni odinstalace nefungovala, tak jsem rucne smazal vsechno norton, a symantec z program files, common files, data aplikaci atd atd.. pak z registru.. je to prace na cely odpoledne, obzvlast kdyz pak prestal fungovat kos :) nicmene norton je pryc a SMart Security funguje vyborne. |

2221 Kč
1999 Kč (10%)

1944 Kč
1750 Kč (10%)

1800 Kč
1620 Kč (10%)