Jste zde: Home » Fórum  » Antiviry konkrétní problémy  » Chyby instalace Norton Internet Security 2007

Nové téma | Registrace

Návrat zpět na: Fórum  » Antiviry konkrétní problémy  » Chyby instalace Norton Internet Security 2007
AutorZpráva
Anonymní

# Zasláno: 21 Dub 2007 18:59
Citát

Dobrý den,
koupil jsem si Norton Internet Security 2007, na počítači jsem již měl zkušební verzi a tak jsem zadal Product key, aktivace proběhla úspěšně, ale zasekla se aktualizace, takže jsem Norton odstranil pomocí Removal tool a zkusil nainstalovat, ale pokoždé dojde k chybě, ať instaluji z cd, nebo z disku. Buď nedoběhne instalace, nebo se nepodaří aktivace.
Co s tím, je potřeba mít spuštěnou některou speciální službu windows, některé jsem zakázal?
Děkuji
Lukáš Týnovský
Anonymní

# Zasláno: 30 Lis 2007 22:50
Citát

odinstaluj, restartuj a pak dej START - SPUSTIT- napiš REGEDIT, otevřou se ti registry a tam postupně vymaž všechny klíče pro northon. !!!!!!!! pořádně čti co mažeš ať si něco neodpálíš
Anonymní

# Zasláno: 2 Úno 2008 15:00
Citát

vystipat nortona z pc je ukol temer nadlidskej. zadna normalni odinstalace nefungovala, tak jsem rucne smazal vsechno norton, a symantec z program files, common files, data aplikaci atd atd..
pak z registru.. je to prace na cely odpoledne, obzvlast kdyz pak prestal fungovat kos :)
nicmene norton je pryc a SMart Security funguje vyborne.

Poslat odpověď
Vaše odpověď   

Amenit s.r.o.
Žerotínova 11
Nový Jičín
IČ: 25816888
DIČ:CZ25816888

+420 222 360 250
+420 556 706 203

Kontaktní formulař Kontaktní formulář

Máme v nabídce 41 druhů Zboží.
Právě nakupují 2 lidé.